Thursday, September 13, 2007

Teoria sexului aviar (cu buha)

Am tot amanat post-ul asta pentru ca am incercat (in zadar) sa gasesc o metoda de a-l exprima mai clar si mai putin vulgar. Veti vedea de ce. Totul a pornit de la un coleg care a facut o boacana serioasa si a incercat sa o ascunda pana in ultima clipa de ceilalti (din nou in zadar). Nu voi intra in detalii privind persoana, natura greselii si consecintele pentru ca vreau sa propun o teorie/solutie care, zic eu, poate fi aplicata cu succes in orice domeniu (oricum zice lumea ca scriu numai despre publicitate, pesemne oi fi pasionat). Si asa am ajuns la teoria sexului aviar si anume la relatiile intretinute cu BUHA. Nu stiu cat de larg e raspandita expresia "a f... buha", cert e ca, oameni fiind, e normal sa gresim. Si atunci, ce faci dupa? In primul rand, iti aprinzi o tigara, nu? Iata ce propun eu.
Pasul 1: Examinarea buhei
Trebuie vazut repede daca buha are leziuni vizibile la o examinare mai atenta. Daca nu are, e ok. Neputand vorbi, sunt sanse foarte mari ca buha sa nu divulge micul nostru secret. Daca se vad urme, trecem la pasul 2.
Pasul 2: Aprofundarea examinarii
Incepe cu recunoasterea faptei. Relatia cu buha trebuie adusa la cunostinta tuturor celor care sunt sau ar putea fi afectati de fapta in discutie. Daca e necesar, trebuie solicitat ajutor in examinarea mai atenta a problemei. Dupa ce am terminat cu prezentarea buhei tuturor celor interesati, se trece la evaluarea posibilelor consecinte. Adica, e gravida buha, au ba? Daca nu e insarcinata, se stabilesc interventiile necesare insanatosirii buhei si se trece la derularea lor. Daca sunt mai grave consecintele (buha e gravida in trei luni si chiuretajul iese din discutie), se trece la pasul 3.
Pasul 3: Casatoria
Din acest moment, e buha noastra si o iubim. Si pe ea si fructul dragostei noastre. O vom strange la piept si nu vom nega niciodata dragostea noastra. Vom cumpara rechizite cand vine momentul ca micul om cu pene sa mearga la scoala si asa mai departe.
Concluzii
Sistemul functioneaza, cel putin pentru mine. Am un harem de bufnite si nu mi-e rusine cu ele. Am invatat cate ceva din fiecare prostie pe care am facut-o si ma mandresc cu faptul ca n-am facut aceeasi greseala de doua ori. Ce pot sa va spun e ca niciodata nu veti putea ascunde buha pentru ca are tendinta tampita de a da din aripi cand ti-e lumea mai draga. Si am mai descoperit ca oamenii apreciaza onestitatea. Fie ca e vorba de sotie, de sef, de colegi, de prieteni. Asa ca eu zic sa va paziti de ispititoarele buhe, dar sa nu le renegati pe cele pe care le-ati iubit.

4 comments:

Anonymous said...

dusut esti!

Cristian Ungur said...

O sa iau asta drept un compliment :)

Anonymous said...

Tare! Am si eu un copil cu pene, nou nascut. Cu putin noroc il dau spre adoptie (in cazul meu se poate).

Cristian Ungur said...

Norocoaso! Sa-ti tii macar o poza cu el, sa nu uiti :)