Monday, September 24, 2007

2 argintiAm promis ca revin cu detalii. Mai jos, comunicatul de presa Utopium:

Utopium Advertising ridica pentru Romania 2 trofee de argint la a opta editie a Festivalul International de Publicitate Golden Hammer, 20-21 septembrie 2007, Riga.

Utopium Advertising a obtinut argintul la sectiunea Mass Media si tot argint la sectiunea Household goods.

Printurile castigatoare, Moses pentru Dolmar si Guitar pentru Radio Transilvania, confirma faptul ca Utopium este o agentie de publicitate la nivelul celor din Bucuresti. Renumele de "Cea mai creativa agentie de publicitate din afara Bucurestiului" a fost confirmat la Riga prin cele doua trofee, dupa nominalizarile de la Ad'Or din 2006 si 2007 si de la Golden Hammer in 2006. Lucrarea Guitar face parte din campania de imagine Radio Transilvania, campanie nominalizata si la Festivalul Ad'Or 2007.


Pentru Utopium cele doua Silver reprezinta recunoasterea valorii la nivel international. Intr-un clasament ad hoc realizat pe baza datelor publicate Utopium ocupa un loc 10 in clasamentul agentiilor participante, un loc mult mai bun decat al multor multinationale participante la festival.Cristian Ungur, Creative Director:

- "Pentru echipa de creatie Utopium, acest succes aduce curajul de a ataca si alte festivaluri si satisfactia sutelor de ore de munca."


Mihai Cristian Pop, Managing Partner

- " Utopium a muncit enorm in ultimii ani pentru a ajunge la nivelul agentiilor din Bucuresti, atat din punct de vedere al creatiei cat si a administrarii unui cont. Golden Hammer este o realizare bine meritata care aduce confirmari reale in ceea ce priveste felul in care facem lucrurile. Multumim Corina Fusoiu, Criano - Dolmar si Radu Tifor, Radio Transilvania."

0 comments: