Thursday, July 3, 2008

Scandal porno cu o profesoara din Zalau

Uite un post cel putin necaracteristic blogului asta, dar nu ma pot abtine ca prea m-am enervat. Stiti povestea cu profesoara de franceza din Zalau a carei filmulete erotice au ajuns pe net? Cica i-au fost furate cand si-a dus PC-ul la reparat. Altii zic ca si le-a pus la share pe DC++. Ma rog. Intreaga Romanie e oripilata, profesoara a ramas somera, parintii sunt ingrijorati de potentialele efecte pe care povestea asta le-ar putea avea asupra dezvoltarii psihice a copiilor lor. BULLSHIT!!! De ce-a fost concediata o profesoara care si-a permis sa intretina relatii sexuale CU SOTUL EI??? De ce sunt surprinsi parintii elevilor ei ca "doamna de franceza" are viata sexuala? Cand ne-am transformat cu totii in pudici cu ochelari de cal?
Doamna profesoara, imi cer scuze din partea presei, opiniei publice si Ministerului Educatiei. Va doresc multa fericire si cat mai multa distractie alaturi de sotul dumneavoastra!
Si mai marilor din Ministerul Educatiei si "jurnalistilor" care au adus aceasta stire in atentia opiniei publice le doresc cate ceva. Dar nu pot sa spun ce, pentru ca la mine pe blog se vorbeste civilizat...

0 comments: