Friday, October 17, 2008

Proges iti prezinta Oradea




Oradea Virtual Voyager este o aplicatie interactiva ce utilizeaza spatiile virtuale ca mediu de informare. Intregul teritoriu de desfasurare e compus dintr-un ansamblu de reprezentari fidele a spatiilor reale existente in oras si imprejurimi. Astfel ai posibilitatea de a calatori, dupa bunul plac, prin locatiile interesante, inclusiv magazinele PROGES.
Vei avea in permanenta la indemana o harta interactiva care iti permite localizarea pozitiei curente, precum si deplasarea la alte locatii. Au fost atasate harti de detaliu, foarte utile pentru a prezenta cat mai bine spatiile in care se desfasoara activitati economice, sociale, culturale, parte integranta din acest complex proiect de prezentare a orasului si activitatilor sale reprezentative.
Pentru un voiaj virtual cat mai usor de folosit, exista diverse posibilitati de filtrare a continutului sau de cautare dupa numele unei anumite locatii, strazi, harti de detaliu sau manifestari. Oradea Virtual Voyager e accesibil in 7 limbi: romana, engleza, franceza, maghiara, germana, italiana si spaniola.


0 comments: