Monday, October 13, 2008

Comunicat de presa Utopium - Golden Drum 2008

Utopium castiga categoria Media si obtine un trofeu la Golden Drum 2008

Utopium urca anul acesta pe scena Festivalului Golden Drum pentru a primi un trofeu de argint. In categoria Media (publications, TV stations, radio stations, media time and space) au fost inscrise 32 de lucrari. “The Guitar” – Radio Transilvania, a fost singura lucrare nominalizata si apoi premiata cu un trofeu. Acest fapt pune Utopium in pozitia de castigator la categoriei.
“Au cantat chitarele pana au batut tobele la Golden Drum 2008 pentru Utopium. Acest trofeu este o mare realizare pentru noi, demonstreaza o afinitate reala pentru performanta intr-un domeniu extreme de competitiv. Faptul ca am fost singura agentie nominalizata la Press in categoria Media si apoi castigatoare a unui trofeu ne pune intr-o pozitie de top. Grupurile de presa din Europa Centrala si de Est sunt bine primite pentru o demostratie de creativitate. Trofeul de la Golden Drum impreuna cu trofeul obtinut in urma cu doua saptamani la Golden Hammer ne permite sa sustinem in continuare ca suntem cea mai creativa agentie din afara Bucurestiului” Mihai Cristian Pop, Managing Partner.
“Pentru orice agentie independenta, un trofeu la Golden Drum e o realizare. Sa nu mai vorbim de o agentie din afara capitalei aflata in al treilea an de participare la festivaluri. E frumos sa fii remarcat printre retele multinationale cu resurse incomparabil mai mari. Evident, pe langa recunoastere la nivel european, trofeul asta ne-a dat ceva mult mai important - aripi!” Cristian Ungur, Creative Director
Echipa care a contribuit la succesul de la Golden Drum este formata din Otilia Pop - Executive Director, Cristian Ungur – Creative Director, Gabriel Porfire – Art Director, iar din partea Radio Transilvania, Radu Tifor – Marketing Manager.
Utopium Advertising dezvolta servicii la nivel local si international de cercetare, planning, creatie si media. Rezultatele campaniilor si premiile internationale pentru creatie confirma faptul ca Utopium este o agentie de publicitate care promoveaza directia strategiei eficiente bazata pe creativitate. Clienti Utopium: Kronotex Germania, Benq Austria, Procter & Gamble, BMW Romania, Apple, Porto Petrol, HVB, Proges, Malizia.

0 comments: