Friday, July 11, 2008

Amprentarea tiganilor din Italia

O singura prostie facura italienii in aceasta initiativa, laudabila dealtfel, care are ca scop reducerea criminalitatii in peninsula: au decis sa amprenteze doar tiganii. Aceasta grosolana discriminare rasiala a starnit deja nenumarate proteste. Mai putin in Romania, unde si cele doua trei tentative de a acuza discriminarea au sfarsit lamentabil pe fondul nemultumirii romanilor. Cu imaginea Romaniei in lume terfelita de activitatile criminale ale tiganilor, e greu sa judeci limpede. Eu am o singura observatie:

“Alterarea sangelui si deteriorarea rasei reprezinta singurele cauze care explica declinul civilizatiilor stravechi; niciodata razboiul nu a ruinat natiunile, ci pierderea puterii lor de rezistenta – caracteristica exclusiva a sangelui raselor pure. In aceasta lume, oricine nu este de sorginte sanatoasa poate fi considerat pleava.” - Mein Kampf, Hitler

Va suna cunoscut???

4 comments:

hadean said...

bine ca trebe sa aflu de la gropar ca ai blog, no. nu-i bai!

Cristian Ungur said...

Apoi, domnu', ma scuzati! Multam de blogroll. Doamne-ajuta!

hadean said...

sa traiesti:-) să blogăresti, ca măru, ca păru', bla bla. vă vizitez luni cu o poveste dacă nu sunteţi în vacanţă.

fallen said...

Daaa, cu toate ca termenul folosit este imigrant, e evident la cine se refera. Si totusi, parca ne-am facut-o putin si cu mana noastra, nu crezi?