Wednesday, May 14, 2008

Graphic designer

Revin cu niste lamuriri legate de post-ul anterior. Caut grafician cu habar de Corel si Photoshop. Nu trebuie sa fie as in amandoua, dar trebuie sa stie cu ce se mananca. Cam asta e legat de "partea tehnica". Alte cerinte:
1. Musai cu bun simt. Pentru ca noi, la Utopium, avem bun simt si suntem oameni cumsecade. Sigur ca fiecare are fixurile lui si ca mai apare ciondaneala ocazionala interdepartamentala, dar nu ne plac figurile.
2. Muncitor. E mult de lucru in agentie si nu e usor. Evident, de-aia angajam oameni noi.
3. Cinstit. Nu o sa auzi niciodata bullshit-uri de la noi si pretindem acelasi lucru de la tine.
Cam atat cu cerintele. Restul se invata.
Ce iti oferim noi:
Nimic in afara de posibilitati. Vei avea posibilitatea de a lucra pe conturi mari, mijlocii, mici. Mie imi plac cel mai mult cele mici, pentru ca brief-urile tind sa fie mai scurte si mai clare. Exista intotdeauna posibilitatea de a promova. Daca te tine, ajungi art director mai repede decat ti-ai putea imagina. Ai posibilitatea de a te face remarcat. Industria asta are destul de mult farmec. Mai sunt, bineinteles, festivalurile. Vei avea un venit mai mult decat decent, care creste odata cu evolutia ta profesionala.
Cam asta e. Repet, pentru detalii va stau la dispozitie.

5 comments:

fallen said...

Sal, scuze pt metoda neortodoxa de comunicare. So, am sa iti trimit nr de mobil pe mail, daca crezi ca am vreo sansa. Keep in touch.

Groparu said...

Da' part-time serviti? Caci daca da, il poci ruga pe Mishu sa imi deie mesaj pe privat;;)

Cristian Ungur said...

Fallen, da-mi un mail cu nr. si te sun.

Lasa Gropare, fa tu ce faci mai bine, acolo, pe blogu' tau. Altfel io ce mai citesc??? Eventual pentru tine scoatem la concurs un loc de copywriter.

Nornbi Costean said...

Salut ma numesc Norbert Costean
sunt interesat de postul de grphic designer daca mai este liber si programul de lucru - de la ce ora la ce ora aveti nevoie, eu din pacate pot numai dupa amiaza de pe la ora 13 pentru ca mai am un job la facultate
Astept raspuns cat mai repede
Mersi mult !

Cristian Ungur said...

Salut, Norbert.
Noi cautam full time. Daca totusi te intereseaza, anunta-ma.