Thursday, October 30, 2008

Cauta si vei gasi - a nu stiu cata parte...

Ultimele din seria "ce cauta lumea pe net":

1. "cauta si vei gasi" - Eu ce tot spun?!? Oricum is curios ce ai gasit cand ai cautat "cauta si vei gasi". O sa caut si eu sa vad ce gasesc. Probabil blogul meu...

2. "cristi bmw" - i wish
3. "ce face departamentul de marketing" - nu ma porni pe subiectul asta...
4. "ce inseamna persoana dinamica" - Nasol. Si zici ca vrei sa te angajezi?
5. "ce va diferentiaza fata de ceilalti candidati" - Cred ca e tot cel/cea de mai sus, ca e in aceeasi zi. Apropos, imi plac la nebunie oamenii care cauta pe Google de parca intreaba Oracolul. Am avut o cautare la un moment dat care suna cam asa: "Cum gasesc poze cu femei dezbracate?"
6. "make logo videos" - cred ca omul cauta ceva tutoriale legate de logo design. Sper ca a inteles si gugalu'
7. "echipa de la munca" - hmmm...
8. "utopium orade" - o radem cateodata si noi da' nu recunoastem.
9. "sa nascut - cristian ungur" - cratimele e pentru fraieri
10. "program foto in mac este compatibil in windows" - aaa, am lucrat si pe mac si pe pc, si fotografie fac de-o vreme, da' tot nu-nteleg ce vrei.
11. "pretuieste-ti viata" - si de atunci, Google isi pretuieste viata...
12. "cum sa jefuiesti o banca" - in primul rand, ar fi bine sa nu afle nimeni ce vrei sa faci...
Cam atat dragii mei, cand se mai aduna, ne mai auzim.

Friday, October 24, 2008

Join the party

http://adsoftheworld.com/media/print/venezia_cafe_coffee

Friday, October 17, 2008

Proges iti prezinta Oradea




Oradea Virtual Voyager este o aplicatie interactiva ce utilizeaza spatiile virtuale ca mediu de informare. Intregul teritoriu de desfasurare e compus dintr-un ansamblu de reprezentari fidele a spatiilor reale existente in oras si imprejurimi. Astfel ai posibilitatea de a calatori, dupa bunul plac, prin locatiile interesante, inclusiv magazinele PROGES.
Vei avea in permanenta la indemana o harta interactiva care iti permite localizarea pozitiei curente, precum si deplasarea la alte locatii. Au fost atasate harti de detaliu, foarte utile pentru a prezenta cat mai bine spatiile in care se desfasoara activitati economice, sociale, culturale, parte integranta din acest complex proiect de prezentare a orasului si activitatilor sale reprezentative.
Pentru un voiaj virtual cat mai usor de folosit, exista diverse posibilitati de filtrare a continutului sau de cautare dupa numele unei anumite locatii, strazi, harti de detaliu sau manifestari. Oradea Virtual Voyager e accesibil in 7 limbi: romana, engleza, franceza, maghiara, germana, italiana si spaniola.


Monday, October 13, 2008

Comunicat de presa Utopium - Golden Drum 2008

Utopium castiga categoria Media si obtine un trofeu la Golden Drum 2008

Utopium urca anul acesta pe scena Festivalului Golden Drum pentru a primi un trofeu de argint. In categoria Media (publications, TV stations, radio stations, media time and space) au fost inscrise 32 de lucrari. “The Guitar” – Radio Transilvania, a fost singura lucrare nominalizata si apoi premiata cu un trofeu. Acest fapt pune Utopium in pozitia de castigator la categoriei.
“Au cantat chitarele pana au batut tobele la Golden Drum 2008 pentru Utopium. Acest trofeu este o mare realizare pentru noi, demonstreaza o afinitate reala pentru performanta intr-un domeniu extreme de competitiv. Faptul ca am fost singura agentie nominalizata la Press in categoria Media si apoi castigatoare a unui trofeu ne pune intr-o pozitie de top. Grupurile de presa din Europa Centrala si de Est sunt bine primite pentru o demostratie de creativitate. Trofeul de la Golden Drum impreuna cu trofeul obtinut in urma cu doua saptamani la Golden Hammer ne permite sa sustinem in continuare ca suntem cea mai creativa agentie din afara Bucurestiului” Mihai Cristian Pop, Managing Partner.
“Pentru orice agentie independenta, un trofeu la Golden Drum e o realizare. Sa nu mai vorbim de o agentie din afara capitalei aflata in al treilea an de participare la festivaluri. E frumos sa fii remarcat printre retele multinationale cu resurse incomparabil mai mari. Evident, pe langa recunoastere la nivel european, trofeul asta ne-a dat ceva mult mai important - aripi!” Cristian Ungur, Creative Director
Echipa care a contribuit la succesul de la Golden Drum este formata din Otilia Pop - Executive Director, Cristian Ungur – Creative Director, Gabriel Porfire – Art Director, iar din partea Radio Transilvania, Radu Tifor – Marketing Manager.
Utopium Advertising dezvolta servicii la nivel local si international de cercetare, planning, creatie si media. Rezultatele campaniilor si premiile internationale pentru creatie confirma faptul ca Utopium este o agentie de publicitate care promoveaza directia strategiei eficiente bazata pe creativitate. Clienti Utopium: Kronotex Germania, Benq Austria, Procter & Gamble, BMW Romania, Apple, Porto Petrol, HVB, Proges, Malizia.

Saturday, October 11, 2008

Utopium premiata si la Golden Drum 2008 sau cum a ajuns zeita Nike la Oradea

2.753 de lucrari din 42 de tari.

Romania a fost reprezentata pe scena festivalului de Saatchi&Saatchi, Leo Burnett, Publicis, McCann Erickson, Grey, Next Advertising, Cohn&Jansen Ashley&Holmes, TBWA Merlin, Propaganda, 101 WORLDWIDE ROMANIA si Utopium care au obtinut in total 16 premii. (IQads)

Lucrarea castigatoare a categoriei Press - Media:




The Guitar - Radio Transilvania - Utopium


PS. Imi cer scuze colegilor ca n-am consumat aseara spirtoase. Urasc antibioticele. Promit sa ma revansez.

Saturday, October 4, 2008

From Riga with love...

Asa...

Ce mi-a placut in Riga:
- curatenia
- fetele frumoase si multe
- vodka
- limba engleza vorbita mult si bine

Ce m-a cam enervat:
- NU SE FUMEAZA! NICAIERI! Si era cam frig...
- Nu exista zbor direct. Oradea - Budapesta - Copenhaga - Riga - Munchen - Budapesta - Oradea. Si m-am indragostit iremediabil de Lufthansa...






































PS. Imi cer scuze pentru lipsa "panoramelor", dar am dus cu mine doar un Canon D60 si un 70-200 f2.8. Si asa a fost destul de interesant sa trec cu ele prin controalele de securitate. O doamna vames, cred ca in Danemarca, a insistat chiar sa desfac obiectivul si s-a uitat lung prin el, prima data prin fata, apoi prin spate. Scuzati exprimarea porno.



Thursday, October 2, 2008

Cauta si vei gasi... part 2

Nu stiu daca mai tineti minte part 1, dar s-au mai adunat cateva:




















Утопиум - explicatii

Daca o imagine spune 1000 de cuvinte, va dati seama cate cuvinte spun cateva site-uri care au si cuvinte si imagini? Ha?



Sa nu intrebati ce fel de site-uri is astea, ca nu stiu. Da stiu ca am gasit pe net Utopium chirilic. Ceea ce-i foarte tare. Dasfidania.

Утопиум

Pun pariu pe o sticla de "Russian Standard Platinum" ca nu stiti ce inseamna titlul post-ului.

PS. Daca nu stie nimeni pana dupa-masa va explic, nu va temeti! Si o sa va zic si de ce...