Monday, September 29, 2008

Venezia, Oradea & Riga sau singurul trofeu romanesc de la Golden Hammer


Utopium Advertising se intoarce de la Riga cu un trofeu de argint. Din cele peste 1000 de lucrari inscrise in festival putine au fost premiate. In sectiunea Print Ads au fost foarte multe lucrari inscrise dar s-au acordat doar 6 trofee pentru toate categoriile. Unul din trofee a ajuns in Romania pe raftul agentiei Utopium Advertising.

Seria "Chat - Venezia Cafe" a fost nominalizata in sectiunea Print - Alimente, bauturi si pet food. Lucrarea a fost premiata cu argint si a castigat totodata categoria, aurul nefiind acordat. Utopium a concurat direct cu Domino BBDO pe categorie, care obtinuse shortlist pentru Snickers.

Astfel, dupa ce in 2007 si-a adjudecat doua trofee de argint la Golden Hammer, Utopium a reusit sa inscrie Romania intre primele 10 tari din 18 participante.

"A fost un festival interesant, majoritatea premiilor au mers spre Digital si Best use of media care au contabilizat 25 de trofee. Probabil datorita faptului ca sectiunea Digital a fost prezenta la prima editie s-a incercat incurajarea participantilor. Cu toate acestea suntem multumiti de faptul ca aducem acasa un trofeu si Romania a fost acolo reprezentata cu fruntea sus", spune Mihai Pop, Managing Partner, Utopium.

"Chiar daca ma asteptam la mai mult, in contextul in care s-a desfasurat Golden Hammer 2008, acest trofeu reprezinta o satisfactie enorma", declara Cristian Ungur, Creative Director, Utopium.

Golden Hammer International Advertising Festival s-a desfasurat in Riga, in 25 si 26 septembrie 2008. 18 tari au inscris lucrari si 11 dintre ele au fost premiate.

Tuesday, September 2, 2008

Michelle - Stai

Am un tic in ultima vreme care a ajuns la un nivel patologic. Cel putin asta spun colegii mei. Pe scurt, imi intra in cap cate-o piesa pe care o cant (nu vreti sa ma auziti cantand) non stop. Si ca sa nu-mi innebunesc doar colegii, iata ultima piesa care rasuna pe holuri la Utopium si anume din plamanii mei de fost si actual metalist.



Michelle - Stai (Radio Edit)
Vezi mai multe video din Muzica »

PS. Cred ca-i debutul fetei care mai e si frumoasa pe deasupra. Vezi poza.